Akcija!

Chelsea Nogometni Dresi Domači 2021 2022

27.98

-47%
Size Chart
S
M
L
XL
XXL
Dodajte nogavice (+€4.00)
Dodaj kratke hlače (+€5.00)
Prilagodite z lastnim imenom in številko
Globalna dostava: brezplačna dostava za naročila nad €79
Naredi sam nogometni dres: podpira tiskanje imena/številke
Product total
Options total
Grand total

Chelsea Nogometni Dresi Domači 2021 2022

Politika zasebnosti: nakupnogometnidres.com spoštuje vašo zasebnost in jo jemljemo zelo resno. Ponosni smo na to, da smo pošteni, pravični, spoštljivi in ​​vljudni do vsake stranke. Vašega elektronskega naslova ali telefonske številke ne bomo dali v najem, prodali ali zamenjali. Osebnih podatkov ne zbiramo, razen če nam jih posredujete. Vse informacije, ki nam jih posredujete, bomo uporabili le za to, da vam bomo bolje služili in bo vaša nakupovalna izkušnja popolnejša. Tega pravilnika ne upoštevamo samo zato, ker je to zakon, ampak ker verjamemo, da je to pravilno.

Politika zasebnosti elektronske pošte: Ko opravite nakup v spletni trgovini nakupnogometnidres.com, boste samodejno vpisani na naš poštni seznam. To pomeni da:

1) Dali ste dovoljenje za uporabo vašega e-poštnega naslova za naše mesečno glasilo.

2) Dovolili ste uporabo vašega e-poštnega naslova za posebne promocije, ki jih ponuja nakupnogometnidres.com.

Pavšalna dostava 8 € po vsem svetu, brezplačna dostava za naročila nad 79 €

Čas dostave:

Vaš paket bomo poslali v 3 dneh, vi pa ga boste prejeli v 7 do 14 dneh. Upoštevajte, da ob praznikih lahko pride do zamud pri obdelavi in ​​odpremi naročil.

Številka za sledenje – na voljo v 4 dneh od datuma odpreme. Uporabite stran Stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

*Za pošiljanje se včasih zaračunajo majhne uvozne pristojbine. Navsezadnje je stranka odgovorna za plačilo uvoznih stroškov.

Če se naročilo med prevozom izgubi, lahko paket ponovno pošljemo brez dodatnih stroškov. V takem primeru žal ne moremo ponuditi odškodnine.

Podrobnosti o pošiljanju

Stroški pošiljanja so pavšalni in znašajo 8 EUR na naročilo.

Pošiljka je brezplačna za naročila nad 79 €.

Vaše naročilo bomo poslali v 3 delovnih dneh, paket pa boste prejeli v 7 do 14 dneh!

Številka za sledenje bo dodana v vsebino javnih opomb naročila.
(Stranke si lahko te opombe ogledajo in jih dodajo obvestilu o naročilu).

Kaj naj storim, če je moja potiskana majica zmečkana?

Upoštevajte, da nogometnih/teniških majic ni mogoče prati v pralnem stroju pri temperaturi nad 30 stopinj. Priporočljivo je, da majice z natisnjenimi imeni in številkami operete ročno in jih nikoli ne sušite v sušilnem stroju!
Pri tiskanju nogometnih majic se lahko tisk rahlo zmečka, na primer med dostavo.

Da bi se temu izognili, majico po tiskanju ohladimo. Poleg tega majice čim bolje zapakiramo. Kljub temu je lahko potisk ob prejemu majice še vedno naguban. Vendar je to enostavno odpraviti.

Tukaj je opisano, kako popraviti tisk:

Majico prepognite navzven in jo zlikajte s kosom papirja za peko, ki ga vstavite med majico in likalnik. Prepričajte se, da je stran s potiskom na vrhu. Najboljša temperatura za likanje je dve uri.

Nato pustite, da se majica ohladi. Obesite jo na obešalnik ali jo položite ravno, da se ne bo ponovno skrčila.

To lahko storite tudi takrat, ko je majica po običajnem pranju rahlo zmečkana. Ne pozabite, da majico vedno zložite od znotraj navzven in da temperatura likalnika ni previsoka. S tem boste preprečili, da bi se majica stopila.